Acasă Nova TV

Tânăr din Dârlos reținut după ce a spart două societăți comerciale din Mediaș

1892
Doi hoți din mediaș

Un tânăr din Dârlos a fost reținut după ce a spart două societăți comerciale din Mediaș.

La data de 2 decembrie, în urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, s-a reușit probarea și identificarea persoanei bănuite de furt de băuturi alcoolice din două societăți comerciale din Mediaș.

„În fapt, un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Dârlos, este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice. Faptele au fost comise în data de 01.11.2019 și 29.11.2019. În cadrul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul zilei de marți, bărbatul în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Dârlos, reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. Împotriva sa a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările în acest dosar continuă.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here