Acasă STIL DE VIATA

Schimbări de grile | Eurosport iese de la Telekom, MTV intră pe Digi Tv

1197
Schimbări de grile la telekom si digi tv

Schimbări de grile la principalele companii de tv cablu. Canalele grupului Discovery ies, de al 1 ianuarie 2020, din grilele operatorilor Telekom și NextGen. Digi Tv anunță introducerea a încă trei programe, printre ele și MTV Europe.

Este vorba despre posturile Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network, plus variantele lor HD. 

Telekom a motivat decizia ca fiind la cererea abonaților săi:

Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit.

Într-un comunicat de presă, Telekom a anunțat că televiziunile grupului Discovery vor fi înlocuite de posturi precum National Geographic, Nat Geo Wild, National Geographic People (din februarie 2020), Look Sport 2, Look Sport 3, Travel XP, Euronews, FightBox sau Timeless Drama Channel. 

2020 aduce noi canale tematice în grila Digi TV.

După ce, de Crăciun, a introdus HGTV (Discovery Inc) Digi TV, vine cu vești bune și pentru iubitorii de filme clasice americane, odată cu introducerea în grilă a canalului AMC.

AMC este deținut de AMC Networks International, care mai are în portofoliu și alte posturi tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Cei mai mici telespectatori, adolescenții și iubitorii de muzică modernă vor putea urmări serialele de desene animate și producțiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat în grila Digi TV, dar și emisiunile difuzate de canalul MTV Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here