Acasă Sibiu

Accident cu un rănit, mașină proiectată într-un pârâu | Foto

3059
proiectată

O mașină a fost proiectată într-un pârâu pe DN 1.

Între Avrig și Porumbacu de Jos, șoferul unui autoturism condus spre Brașov nu păstrează distanța de siguranță față de o mașină care frânează pentru a vira la stânga, intră în coliziune cu aceasta și o proiectează în afara părții carosabile.

Șoferul care a produs accidentul are 31 de ani și este din Prahova. Celălalt auturism era condus de un avrigean de 62 de ani. Pasagera din autoturismul vinovat, o femeie de 38 ani din Prahova, a fost transportată la spital, conștientă. 

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri și un echipaj Smurd pe DN 1, localitatea Porumbacu de Jos la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului unul din autoturisme a căzut în pârâul din localitate. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate un bărbat și o femeie, amândoi conștienți, ieșiți din autoturism. Bărbatul de 62 ani cu traumatism cranio-cerebral minor a refuzat transportul la spital iar femeia de 38 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral și durere cervicală” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here