Acasă Nova TV

Razie la Mediaș | Jucării, îmbrăcăminte, cosmetice și bani confiscați

3016
jucării

Câteva sute de jucării,  articole de îmbrăcăminte și cosmetice, dar și bani au fost confiscați de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cursul zilei de joi.

Aceștia au desfășurat o acțiune în piața agroalimentară și în zona centrală a municipiului Mediaș. Controalele făcute de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, au avut drept scop combaterea și descurajarea faptelor ilegale din domeniul agroalimentar.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au verificat 20 de persoane juridice și o persoană fizică. Cu această ocazie, s-au întocmit două dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de contrafacere și s-au aplicat 4 sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost confiscate 178 de jucării, 400 de articole de îmbrăcăminte și cosmetice, dar și suma de 800 de lei, nefiscalizată.

1 COMENTARIU

  1. Verificați i pe aceea care de ani buni cultiva legume în ghiveci, acasă pe balcon. Cu alte cuvinte sint persoane care vin cu certificate de producător, dar ei nu produc nimic de cit ca cumpara de la adevărații producatori(care chiar se zbat safaca o producție cit de cit) și vin cu preturi nesimțite. Mai ales acum de sărbători cresc preturile nesimțit de mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.