Acasă Sport

Gaz Metan învinge Viitorul lui Hagi în ultimul joc din 2019

650
ultimul meci cu gol pentru nasser chamed

Gaz Metan a întâlnit Viitorul în ultimul joc din 2019.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început ultimul joc oficial din acest an în formula Răzvan Pleșca, Marian Pleașcă, Ionuț Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Fofana Boubacar, Neluț Roșu, Darius Olaru, Nasser Chamed, Dumitru Cardoso și Sergiu Buș.

Viitorul a început în formula Cătălin Căbuz, Radu Boboc, Bogdan Țîru, Virgil Ghiță, Bradley de Noojer, Sebastian Mladen, Vlad Achim, Lyes Houri, Gabriel Iancu, George Ganea și Rivaldo Ferreira (Rivaldinho).

MINUTUL 16 OCAZIE GAZ METAN: Sergiu Buș i-a pasat lui Chamed, care a pătruns pe partea stângă dar șutul din unghi, pe colțul scurt, a fost respins de portarul Căbuz.

MINUTUL 24 OCAZIE URIAȘĂ GAZ METAN: Sergiu Buș îl deschide perfect pe Cardoso, care scapă singur spre poartă, dar portarul Căbuz a reușit să pareze șutul său. Mingea respinsă a ajuns la Chamed, care a tras direct pe portar, care a reținut fără probleme.

MINUTUL 37 OCAZIE URIAȘĂ GAZ METAN: Pleașcă a scăpat pe partea dreaptă, a centrat perfect în șapte metri dar Chamed a trimis cu capul pe lângă poartă.

MINUTUL 39 OCAZIE FOARTE BUNĂ VIITORUL: Pleșca are un reflex superb la șutul lui Rivaldinho, din interiorul careului. Atacantul Viitorului a trecut destul de ușor de Pleașcă, înainte să șuteze.

MINUTUL 46 RATARE GAZ METAN: Cardoso profită de o nesincronizare a fundașilor dobrogeni în propriul careu, le suflă mingea și centrează din dreapta pentru Sergiu Buș care, din alunecare, trimite pe portarul Căbuz, care salvează încă odată.

MINUTUL 58 GOOOL GAZ METAN: Chamed execută perfect o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri și îl învinge în sfârșit pe Căbuz. Lovitura liberă a venit după ce Darius Olaru a fost faultat.

MINUTUL 92 RATARE GAZ METAN: Darius Olaru a scăpat singur pe stânga dar șutul lui a fost atins cu vârful degetelor de Căbuz iar mingea s-a scurs în corner.

SCOR FINAL 1:0 ȘI GAZ METAN URCĂ PE LOCUL 5 ÎN CLASAMENT.

ACTUALIZARE DECLARAȚII EDI IORDĂNESCU ȘI GHEORGHE HAGI


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.