Acasă Nova TV

Accident pe DN14 | Șoferul (23) din Mediaș pozitiv la controlul antidrog

3069
Accident pe DN14 | Șoferul (23) din Mediaș pozitiv la controlul antidrog

Accident duminică seara pe DN 14 în apropiere de localitatea Târnava. La controlul antidrog șoferul, de 23 ani, a ieșit pozitiv.

Conform poliției rutiere conducător auto, din Mediaș, în timp ce conducea un autoturism pe DN14, în direcția Mediaș – Sibiu, nu a redus viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta. El a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu capul tractor al unui TIR, după care a fost acroșat de un autoturism.

În urma verificărilor efectuate pentru determinarea prezenței alcoolului sau a altor substanțe, polițiștii au constatat că tânărul se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Rezultatul obținut cu aparatul Drager DrugTest a afișat pozitiv la secțiunea canabis și cocaină.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Mediaș unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar și a substanțelor psihoactive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vechiul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Evenimentul s-a produs în 29 decembrie, în jurul orei 19:00 la ieșire din localitatea Târnava.

Foto InfoTrafic Jud. Sibiu / Cristea Ioan Daniel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here