Acasă Sport

Gaz Metan și FC Hermannstadt egal cu două goluri superbe

434
gaz metan hermannstadt

Gaz Metan a remizat pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

Partida contând pentru etapa cu numărul 15 a Campionatului Ligii întâi a pus față în față două echipe în criză de puncte, dar cu ambiții diferite.

Gaz Metan a început în formula Răzvan Pleșca, Marian Pleașcă, Ionuț Larie, Răzvan Popa, Mihai Velisar, Lukas Droppa, Fofana Boubacar, Darius Olaru, Nasser Chamed, Dumitru Cardoso și Sergiu Buș.

FC Hermannstadt a început în formula Emanuel Rodrigues, Daniel Tătar, Ousmane Viera, Srgian Luchin, Raul Opruț, Răzvan Dîlbea, Petrișor Petrescu, Daniel Offenbacher, Alexandru Vodă, Sorin Bușu și Gabriel Debeljuh.

MINUTUL 6 OCAZIE HERMANNSTADT | Centrare Opruț de pe stânga pentru Petrescu, care șutează bine de la marginea careului de 16 metri dar șutul său este reținut de Pleșca.

MINUTUL 61 GOL HERMANNSTADT | Lucian Dumitriu reia superb, dintr-o bucată, din interiorul careului de 16 metri o centrare venită din partea stângă venită de la Bușu. VEZI GOLUL SIBIULUI AICI!

MINUTUL 67 GOL GAZ METAN | Darius Olaru reia cu capul sub bară, de la 13 metri, o centrare venită din stânga de la Velisar. VEZI GOLUL LUI DARIUS AICI!

MINUTUL 87 OCAZIE GAZ METAN | Buș lovește bara transversală cu un șut de la aproximativ 11 metri. VEZI RATAREA LUI SERGIU AICI!

SCOR FINAL: Gaz Metan – FC Hermannstadt 1:1

ACTUALIZARE DECLARAȚII EDI IORDĂNESCU ȘI EUGEN NEAGOE


Articolul precedentMEDIAȘ 120 | De ce să ne facem vaccinul antigripal?
Articolul următorMașină furată din Sibiu abandonată pe Hula Baznei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.