Acasă Sport

Gaz Metan doar egal cu FC Botoșani | Pleșca omul meciului

238
Metan

Gaz Metan a avut un test dificil cu FC Botoșani pe care, din păcate, nu l-a trecut.

Partida din etapa cu numărul 17 a pus față în față două echipe care țintesc un loc de play-off. Meciul se anunțase a fi unul dificil pentru Gaz Metan care și-a dorit două victorii consecutive.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Răzvan Pleșca, Romeo Roberto, Marius Constantin, Ionuț Larie, Mihai Velisar, Lukas Droppa, Fofana Boubacar, Ely Fernandes, Darius Olaru, Mickael Diakota și Dumitru Cardoso.

FC Botoșani a evoluat în formula Eduard Pap, Denis Haruț, Andrei Miron, Andrei Chindriș, Alexandru Țigănașu, Jonathan Rodriguez, Enriko Papa, Mario Ebenhofer, Reagy Ofosu, Mihai Roman și Stefan Ashkovschi.

MINUTUL 12 penalty pentru Botoșani. Centralul dictează lovitură de la 11 metri după un contact la marginea careului de 16 metri între Diakota și Ashkovski. La reluare s-a văzut că decizia a fost greșită (VEZI AICI). A executat slab Rodrigues și Pleșca a reținut. VEZI AICI PENALTY APĂRAT DE PLEȘCA!

MINUTUL 26 ocazie Botoșani. Pleșca își salvează echipa cu o dublă intervenție în situație de unu la unu cu Ashkovski și apoi cu Roman, în aceeași fază. VEZI AICI PARADELE LUI PLEȘCA!

MINUTUL 58 ocazie Gaz Metan. Darius Olaru îl lansează pe Cardoso pe stânga, iar atacantul șutează în colțul scurt dar mingea e atinsă de Pap și șterge bara. VEZI AICI OCAZIA LUI CARDOSO!

MINUTUL 77 ocazie Botoșani. Ofosu trece de Roberto Romeo, intră în careu și trage tare, dar Pleșca scoate spectaculos.

SCOR FINAL 0:0 cu Răzvan Pleșca cel mai bun om al meciului.

Declarații Edi Iordănescu și Marius Croitoru

Articolul precedentAm votat cu gândul la un viitor mai bun pentru copiii noștri
Articolul următorKlaus Iohannis a câștigat clar Alegerile Prezidențiale 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.