Acasă Nova TV

Furt dintr-o societate comercială din centrul Mediașului

4988
Traficul rutier restricționat

La sfârșitul săptămânii trecute a fost înregistrat un furt dintr-o societate comercială situată pe strada Mihai Eminescu, în zona centrală a Mediașului.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 24 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut doi bărbați.

„În fapt, cei doi, un sibian în vârstă de 22 de ani și un ieșean în vârstă de 38 de ani, sunt bănuiți că, la data de 23 noiembrie în jurul orei 23:30, ar fi sustras mai multe pachete de cafea, în valoare totală de 250 de lei, de pe rafturile unui magazin non-stop din municipiul Mediaș.

La scurt timp după sesizarea faptei, cei doi au fost identificați și prinși de polițiștii medieșeni. Bărbații în cauză au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, iar față de sibian procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here