Acasă Sibiu

4 localități din județul Sibiu rămân miercuri fără gaze naturale

1988
creşterea preţului la gaze

4 localități din județul Sibiu rămân miercuri fără gaze naturale.

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 20 noiembrie, în Racoviţa, Turnu Roşu, Sebeşu de Sus şi Sebeşu de Jos. Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid a fost solicitată, să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 8:00, în localităţile Racoviţa, Turnu Roşu, Sebeşu de Sus şi Sebeşu de Jos din judeţul Sibiu.

,,Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16:00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări” se arată într-un comunicat de presă remis de Delgaz Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here