Acasă Sibiu

Un medieşean protestează în faţa IPJ Sibiu

3457
Un medieşean protestează în faţa IPJ Sibiu

Un medieşean în vârstă de 44 de ani din Mediaș protestează în fața sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJ).

Emil Terebeșiu este nemulțumit că, deși a fost victima unei tâlhării violente în urmă cu aproape zece luni, polițiștii încă n-au finalizat ancheta. În acest timp ar fi dispărut documente importante, iar dosarul este plimbat dintr-o parte într-alta, scrie turnulsfatului.ro.

Evenimentul la care face referire protestul lui Emil Terebeșiu s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an, aproape de localitatea Moşna. Medieşeanul, şofer de taxi în acea perioadă, ar fi fost oprit în trafic, bătut şi tâlhărit de cinci persoane.

„… patru s-au apropiat și cu picioarele și o rangă au început să lovească mașina. Era noaptea, la ora 1:00, evident că m-am speriat când am văzut că mă blochează în câmp. Au început să mă lovească cu pumnii, alții mă amenințau și mă înjurau, mi-au cerut banii pe care îi aveam la mine.

Bărbatul spune că din cauza amenințărilor ulterioare s-a lăsat de taximetrie și acum a venit la Sibiu să protesteze de teamă că întreg dosarul va fi mușamalizat.

Citeşte mai mult pe turnulsfatului.ro

1 COMENTARIU

  1. Este cea mai mare corupție la noi in oraș. Șomfăleanu si colegii lui ar fi trebuit sa între la puscarie dupa spagiile groase luate de la Hoții si infractorii de la noi din oras si împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here