Acasă Sibiu

Un bărbat băut și fără permis a accidentat mortal o femeie și un copil de 7 ani

3039
a accidentat mortal

Un bărbat băut și fără permis a accidentat mortal o femeie și un copil de 7 ani.

Accidentul s-a petrecut joi seara pe DN7C, pe raza localității Cârțișoara. Un conducător auto a lovit o femeie și doi copii de 7, respectiv 14 ani, iar apoi a plecat pe jos de la locul accidentului. La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD și SAJ. 

,,Autorul accidentului are 37 de ani și este din Cisnădie. Acesta a revenit la locul accidentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea mașina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii, apoi a intrat intr-un gard. Bărbatul nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, având 0,66 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

,,Medicii au început manevrele de resuscitare. Copilul de 7 ani prezenta un traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor și din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia de 30 ani, mama copilului a suferit leziuni incompatibile cu viața și s-a declarat decesul după resuscitare. Băiatul de 14 ani cu un traumatism membru inferior se transportă la CPU Sibiu” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

ACTUALIZARE:

Din verificările efectuate a rezultat că barbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii rutieri. În urmă cu 3 săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here