Acasă Sport

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete în partida cu Chindia

264
cu Chindia

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete în partida cu Chindia.

Partida din prima etapă a returului s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Sergiu Buș a deschis scorul pentru Gaz Metan în partida cu Chindia, iar Pițian a salvat un punct pentru formația gazdă cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei în minutul 17, atunci când Lukas Droppa a recuperat o minge în ofensivă și a șutat la colțul lung, însă mingea a ocolit poarta. Cea mai mare ocazie a primei părți i-a aparținut lui Darius Olaru. În minutul 38, Nasser Chamed a centrat de pe partea stângă, mingea a fost deviată de Sergiu Buș care a ajuns la Darius Olaru, liber în centrul careului, iar șutul acestuia a lovit bara transversală.

La un sfert de oră după pauză, formația gazdă a avut și ea ocazia să deschidă scorul. Blaise Yameogo a șutat în forță, Răzvan Pleșca a respins până la Andrei Dumitere care a trimis peste poartă. Gaz Metan a deschis scorul în minutul 64. Darius Olaru a șutat cu pământul, portarul Aioani a respins mingea în față, iar Sergiu Buș pe fază a trimis-o în poartă.

Golul lui Buș

Peste trei minute, Răzvan Pleșca a respins șutul lui Cherchez, iar apoi la poarta cealaltă, mingea șutată de Dumitru Cardoso a ocolit de puțin poarta adversă. În minutul 86, Chindia a egalat după o fază fixă. Andrei Pițian a înscris cu o lovitură de cap după un corner.

Golul lui Pițian

Gaziștii puteau pleca cu toate punctele la ultima fază a meciului. Aceștia au scăpat pe contraatac, dar portarul Mihai Aioani a reușit să îl blocheze pe Ely Fernandes.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.