Acasă Sibiu

O femeie a sesizat Poliția că fiica și nepoata sa au fost răpite | Ce se întâmplase de fapt

399
mai multe persoane

O femeie a sesizat Poliția că fiica și nepoata sa au fost răpite.

La data de 28 septembrie în jurul orei 23,30, prin SNUAU 112, o femeie, domiciliată în localitatea Mălâncrav, a sesizat poliția cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani, împreună cu fiica acesteia, în vârstă de 4 luni, au  fost răpite de concubinul fiicei.

„În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și au fost demarate activități imediate de căutare și depistare a celor trei persoane.

În urma acțiunilor desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, în cursul nopții de 28/29 septembrie, s-a reușit localizarea celor trei într-un imobil din municipiul Sibiu, la domiciliul concubinului tinerei.

Odată cu audierea tinerei și a concubinului acesteia, s-a conturat ipoteza că tânăra și fiica ei au plecat de bunăvoie cu bărbatul pentru a locui împreună cu acesta. Întrucât mama tinerei nu a acceptat relația de concubinaj dintre cei doi, aceasta ar fi înscenat povestea răpirii tinerei și fiicei acesteia astfel încât cele două să fie depistate de către polițiști și aduse acasă, în localitatea Mălâncrav.

În consecință, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele săvârșirii faptei. Pentru apelarea fără motiv întemeiat a autorităților prin SNUAU 112, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here