Acasă Sport

Gaz Metan a surclasat FC Voluntari în deplasare | VEZI golurile

254
Gaz Metan a surclasat

Gaz Metan a surclasat FC Voluntari în deplasare, scor 3-0.

Alb-negrii au bifat al doilea succes consecutiv în campionat, au acumulat 12 puncte și au urcat în primele patru echipe din România. Dumitru Cardoso și Mihai Velisar, cu primele goluri pentru Gaz Metan, respectiv Sergiu Buș, au semnat reușitele din partida cu FC Voluntari.

Gaz Metan a început bine partida de la Voluntari, iar în minutul 11 Sergiu Buş a căzut în careul de 16 metri al gazdelor, însă centralul Cătălin Popa nu a acordat lovitură de pedeapsă și a lăsat jocul să continue. În minutul 28, Ely Fernandes a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, iar Dumitru Cardoso a deschis scorul cu o lovitură de cap foarte bună. A fost prima reușită a jucătorului cu dublă cetățenie română și italiană în Liga întâi. Cu trei minute înainte de pauză, Mihai Velisar a recuperat o minge în jumătatea adversă, a driblat tot ce i-a stat în cale și a marcat în poarta lui Bozhidar Mitrev

Alb-negrii au început și repriza a doua în atac, iar în minutul 47 Darius Olaru a scăpat singur spre poarta adversă dar a șutat pe lângă. În minutul 53 s-a făcut 3-0. Sergiu Buș a marcat pe lângă Mitrev din pasa foarte bună a lui Dumitru Cardoso. Peste încă un minut, același Sergiu Buș putea marca din nou însă mingea trimisă de acesta a lovit bara, a revenit în careu, iar Marius Constantin a trimis-o puțin pe lângă poartă. FC Voluntari putea reduce din diferență în minutul 76, însă Răzvan Pleșca l-a blocat foarte bine pe Cătălin Țîră. Portarul Gazului a scos și șutul de la vinclu a lui Ion Gheorghe din minutul 86, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-0. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here