Acasă Sport

Gaz Metan a învins Astra prin golul lui Sergiu Buș | Video&Declarații

373

Gaz Metan are meci greu cu Astra, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 5 a Ligii întâi. 

Gaz Metan are două remize consecutive în ultimele două etape, în timp ce Astra a înregistrat două victorii în ultimele două etape de campionat.

Alb-negrii încep în formula Răzvan Pleșca, Marian Pleașcă, Ionuț Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Fofana Boubacar, Lukas Droppa, Darius Olaru, Nasser Chamed, Dumitru Cardoso și Sergiu Buș.

Astra începe în formula Georgi Kitanov, David Bruno, Risto Radunovic, Ljuban Crepulja, Ionuț Biceanu, Albert Stahl, Mihai Răduț, Valentin Gheorghe și Denis Alibec.

Gaz Metan a controlat autoritar prima repriză a partidei cu Astra. În minutul 9, portarul oaspeților Georgi Kitanov a respins în față șutul lui Fofana Boubacar, iar apoi în minutul 16 a scos de sub bară lovitura de cap a lui Dumitru Cardoso. Cu două minute înainte de pauză, portarul Astrei a reușit să scoată cu piciorul șutul aceluiași Cardoso din careul de 16 metri, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

În minutul 56, Mihai Velisar l-a deschis foarte bine în partea dreaptă pe Sergiu Buș, iar atacantul Gazului Metan a reușit să marcheze cu un șut la colțul lung.

VEZI GOLUL AICI

Peste șapte minute, oaspeții l-au pierdut pe Denis Alibec care a ieșit accidentat și a fost înlocuit de Tounkara. Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Valentin Gheorghe a căzut în careul de 16 metri al Gazului și a cerut lovitură de pedeapsă, însă centralul Radu Petrescu i-a acordat cartonaș galben pentru simulare. În al treilea minut de prelungiri, Sergiu Buș putea face dubla, însă Kitanov a reușit să respingă mingea în corner.

Declarațiile Ionuț Stelescu și Dan Alexa

Foto: Istvan Bertalan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here