Acasă Nova TV

Autoturism spart pe Mihai Eminescu | Hoțul a furat bani, carduri și acte

1080
cetățean străin

Un autoturism a fost spart pe strada Mihai Eminescu de un bărbat din Târnăveni.

În data de 28 august, în jurul orei 1830, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 1600, o persoană necunoscută i-a sustras bunuri și bani din autovehicul. Fapta s-a produs în timp ce autovehiculul se afla parcat în incinta unei societăți comerciale de pe strada Mihai Eminescu, autorul faptei profitând de faptul că autovehiculul era neasigurat. Prejudiciul reclamat: o borsetă cu documente personale, carduri bancare, 200 Euro și 1.500 lei.

„Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, în urma cercetărilor efectuate, au identificat borseta și unul dintre portmonee lângă un tomberon de gunoi aflat în curtea interioară a societății unde victima a parcat mașina, fiind găsite toate documentele personale, instrumentele  bancare de plată și suma de 1.177 lei.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat de 30 ani, domiciliat în Târnăveni, bănuit de săvârșirea acestei fapte, față de care s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Cercetările în acest dosar continuă” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here