Acasă Nova TV

Delegația Mediașului pentru Jocurile Internaționale din Ufa în Rusia | Declarații înainte de plecare

481
Jocurilor Internaționale ale Copiilor. Gazda ediției a 53-a va fi localitatea Ufa din Rusia

Municipiul Mediaș va fi participa și la ediția din acest an a Jocurilor Internaționale ale Copiilor. Gazda întrecerilor ediției a 53-a va fi localitatea Ufa din Rusia, iar Mediașul va fi reprezentat de 15 sportivi.

Astăzi la sediul Primăriei Mediaș delegația s-a întâlnit cu viceprimarul Christine Thellman care le-a urat success și rezultate cât mai bune.

Delegația Mediașului la Jocurile Internaționale ale Elevilor va fi compusă din 15 copii și 6 oficiali. Sportivii și antrenorii care vor reprezenta orașul nostru în Rusia au avut astăzi în sala mică de ședințe a Primăriei Mediaș o întâlnire cu viceprimarul municipiului.

Sportivii medieșeni se vor întrece la Ufa în probe de alergare, aruncarea greutății și baschet.

Antrenorii Vasile Hermann și Vasile Ibășfălean la atletism respectiv Cosmin Ploscar la baschet își doresc în primul rând o îmbunătățire a performanțelor de anul trecut. Delegația Mediașului la ediția din acest a Jocurilor Internaționale ale Copiilor este condusă de Mihai Moldovan, directorul Clubului Sportiv Școlar.

Jocurile Copiilor de la Ufa, din Rusia, se vor desfășura între 10 și 13 iulie (probele). La ediția din acest an sunt așteptați peste 1500 de copii care se vor întrece la nouă discipline sportive.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here