Acasă Sport

Gaz Metan și-a prezentat oficial achizițiile pentru noul sezon competițional | VIDEO

630
oficial

Gaz Metan și-a prezentat oficial achizițiile pentru noul sezon competițional.

Gruparea de pe Târnava Mare a pierdut o serie de jucători în pauza competiţională şi a bifat totodată zece transferuri în toate compartimentele. Nouă jucători din cei zece transferați au fost prezentați oficial joi după-amiază, asta în condițiile în care francezul Mickael Diakota ajunge sâmbătă la Mediaș.

Astfel, Albert Popa, un portar în vârstă de 20 ani, care a evoluat la ACS SR Brașov în Liga a treia, a semnat cu gruparea de pe Târnava Mare. În compartimentul defensiv, Gaz Metan i-a transferat pe Răzvan Popa, ultima data la Universitatea Craiova și Mihai Velisar, jucător care a evoluat la Petrolul Ploiești.

În compartimentul median, alb-negrii s-au întărit cu Lukas Droppa, jucător de origine cehă care a evoluat ultima data la Șahtior Karagandî, formație din Kazahstan, Neluț Roșu, venit de la Astra Giurgiu, Stephan Drăghici, fost component al Universității Craiova, Moussa Sanoh, transferat de la Politehnica Iași și Sergiu Ciocan, un mijlocaș care a evoluat pentru Comuna Recea în Liga a treia. De asemenea, Gaz Metan l-a transferat pe atacantul Sergiu Buș, jucător care a îmbrăcat sezonul trecut tricoul bulgarilor de la Levski Sofia.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here