Acasă Nova TV

Festivalul Mediaș Cetate Medievală și-a deschis porțile | Restricții de trafic

787
Medievală Târg de Meșteșuguri Vii

Festivalul Mediaș Cetate Medievală Târg de Meșteșuguri Vii și-a deschis oficial porțile.

Timp de trei zile, la Hanul Greweln vor avea loc ateliere de creație, concerte, demonstrații de luptă, spectacole cu foc, paradă medievală, spectacole ecvestre, un spectacol de magie și multe alte surprize.

Ediția a cincisprezecea a Festivalului Mediaș Cetate Medievală a debutat vineri în jurul amiezii la Hanul Greweln. VEZI PROGRAM AICI!

Participanții vor întâmpinați pe Aleea Greweln de bufoni, statui levitante, personaje pe catalige, zâne și statui vii, iar copiii vor fi invitați să participe la cele 20 de ateliere pregătite special pentru ei. Șapte ordine cavalerești și-au stabilit tabăra la han, iar atmosfera va fi întreținută în toate cele trei zile de muzica medievală.

Circulaţia autoturismelor pe strada Greweln va fi restricţională sâmbătă şi duminică între orele 12 şi 22. Pe perioada aplicării restricţiei, accesul riveranilor se face pe baza documentului de identitate.

Meditur va pune la dispoziţia cetăţenilor microbuze care vor circula din 30 în 30 de minute pe traseul ACR – Parcul Greweln.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here