Acasă STIL DE VIATA

Ed Sheeran în tricoul naționalei în fața a 50 000 de spectatori

297
ed sheeran concer bucurești

Ed Sheeran a susţinut primul concert în România în faţa a peste 50 000 de oameni şi a făcut senzaţie pe Arena Naţională din București.

Ed Sheeran a urcat pe scenă într-un tricou al Naţionalei de Fotbal şi purtând pe umeri tricolorul.

Fără trupă sau backing vocals, dansatori sau orchestră, Ed Sheeran a impresionat publicul doar cu vocea şi chitara. Peste 50.000 de fani au participat la concertul în premieră susţinut de cântăreţ pe Arena Naţională din Bucureşti şi au ascultat live piese precum „Thinking Out Loud“, „Perfect“ şi „Shape of My Heart“ scrie adevarul.ro.

ed sheeran la bucurești

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost cel în care, spre finalul spectacolului, artistul britanic a revenit la bis îmbrăcat în tricoul Naţionalei de Fotbal a României şi fluturând steagul tricolor. Momentul a fost o surpriză deosebită pentru cei prezenți dar mai ales pentru microbiști, care au apreciat gestul. 

Ed Sheeran a fost plăcut impresionat de atmosfera de pe Arena Națională. Cântărețul a declarat că este foarte bucuros că este în România și a fost surprins de faptul că lumea îi știe melodiile, într-o țară unde engleza nu este limba maternă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here