Acasă Nova TV

Consilierul județean Florin Neag a fost declarat incompatibil de ANI

1326
Florin Neag

Consilierul județean PNL, Florin Neag, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate, în condițiile în care a ocupat simultan din iunie 2017 și funcția de Director general adjunct la societatea Meditur.

Într-un comunicat postat pe site-ul Agenției Naționale de Integritate se arată că Florin Neag se află într-o stare de incompatibilitate, în condițiile în care începând cu data de 10 iunie 2017, exercită simultan funcția de consilier județean și pe cea de director general adjunct în cadrul unei societăți comerciale, având ca acționar unic Consiliul Local Mediaș, în cadrul căreia a realizat venituri în valoare de 90.039 lei.

Conform ANI, acesta a încălcat dispozițiile a două articole din Legea numărul 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției.

ACTUALIZARE:

Consilierul județean Florin Neag a reacționat la comunicatul ANI prin intermediul unei postări pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook. Acesta spune că va contesta raportul de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate în momentul în care îi va fi comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here