Acasă Nova TV

USR Târnava și-a desemnat conducerea

1539
usr târnava și-a ales conducerea

Filiala USR Târnava și-a ales, în cadrul Adunării Generale, cei trei membrii din biroul local.

Președintele USR Târnava a fost ales Alexandru Ungur, de profesie inginer agronom. El are 27 ani și a terminat facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Alexandru Ungur lucrează ca planificator materie primă într-o multinațională auto-motive, iar în paralel desfășoară un proiect pe fonduri europene într-o fermă.

În cadrul Adunării Generale de la Târnava au fost aleși și vicepreședinții Adrian Denghel și Daniel Suciu. În Comisia de Arbitraj a fost ales Daniel Șerban iar cenzor Iulia Velicea.

Am fost atras de politică dinainte să împlinesc vârsta de 18 ani și întotdeauna am crezut că implicarea tinerilor în politică reprezintă schimbarea de care societatea are nevoie.

Din acest motiv am ales USR, un partid de oameni profesioniști, toți uniți pentru un singur scop, acela de a schimba vechile percepții din politică și realizarea obiectivelor cu care să ne putem mândri cu adevărat.

Le mulțumesc colegilor mei din USR Târnava că au ales să se implice și îi invit pe oameni din comunitate să vină alături de noi. Vrem să realizăm și la Târnava proiecte cu ajutorul cetățenilor, astfel încât locuitorii să vadă că, într-adevăr, părerea fiecăruia contează și putem lupta împreună pentru proiecte aici în comuna noastră”, a declarat președintele USR Târnava Alexandru Ungur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here