Acasă Sport

Trei transferuri la Gaz Metan | Iordănescu despre noua politică la jucători

853
TRANSFERURI

Stephan Drăghici, Răzvan Popa și Lukas Droppa sunt noile transferuri la Gazului Metan Mediaș.

Managerul Edi Iordănescu a reușit până acum șase transferuri în tentativa de a reconstrui echipa după plecarea a nu mai puțin de 11 jucători la finalul sezonului trecut.

Încă doi jucători români s-au alăturat Gazului Metan în cantonamentul din Spania. Este vorba despre Stephan Drăghici, un mijlocaș în vârstă de 21 ani care a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane și Răzvan Popa, un fundaș central în vârstă de 22 ani. Ambii jucători vin de la Universitatea Craiova și au semnat angajamente pe doi ani.

Pentru perioada următoare managerul lui Gaz Metan are în vedere doi sau trei jucători din străinătate. Fotbaliștii, monitorizați deja de staful tehnic, vor aduce pe lângă experiența lor și un plus de valoare în lotul Gazului.

În cursul acestei dimineți Gaz Metan s-a inteles cu cehul Lukas Droppa în vârstă de 30 ani. Conform unor surse din cadrul clubului este vorba despre un mijlocaș central care a mai lucrat cu Edi Iordănescu la Pandurii Târgu Jiu. Lukas Droppa a activat ultima oară în Kazahstan.

În această vară, la Gaz Metan au venit Răzvan Popa, Stephan Drăghici, Sergiu Buş, Neluţ Roşu şi Moussa Sanoh. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here