Acasă Nova TV

Trupa pop-alternativă Ela Sol şi-a lansat single-ul Deeper | VIDEO

281
Trupa pop-alternativă Ela Sol

Trupa pop-alternativă Ela Sol și-a lansat duminică primul single, intitulat ,,Deeper”.

Melodia a fost mixată și masterizată de către Steve Brookfield, un producător și sunetist londonez de excepție. La realizarea single-ului, cei doi au colaborat cu Alex Corlan, unul dintre cei mai bine cotați basiști din România, iar videoclipul a fost regizat de către David Lucian. Filmările au avut loc în cetățile fortificate medievale din Axente Sever și Sighișoara.

Versurile oglindesc acea perioadă din viața Elei când era prinsă într-o relație toxică, când obișnuia să-și scrie gândurile într-un jurnal, pentru a-și exhiba tristețea trădării și a certurilor permanente, ce-au făcut-o să-și piardă încrederea.

„Este destul de greu să te oprești și să realizezi că ești dependent de o relație toxică, cât timp te afli încă în interiorul ei. Cel mai dificil lucru este să recunoști asta față de tine. Cred că foarte multe persoane se pot identifica cu această luptă, dar și cu întrebarea: Oare este posibil să trăiesc fără această persoană?”, spune Ela.

Solo a compus melodia și împreună, și-au transpus durerile în artă, purificându-se amândoi prin puterea muzicii. Așa s-a născut piesa “Deeper“.

,,Pentru a te vindeca, este esențial să petreci timp cu tine însuți, analizându-ți propria valoare și iertându-te, în primul rând, pe tine. Deși, poate fi incitant să te vezi cu un ”băiat rău”, pe termen lung trebuie să te întrebi dacă asta este cu adevărat ceea ce vrei și să-ți asumi pe de-a-ntregul răspunsul”, spune Ela.

Ela și Solo speră ca, ascultând această piesă, în special tinerii să se transpună în povestea lor, regăsindu-se și acționând în consecință în propria lor viață.

Ce spune Solo despre versuri?

,,Deși la început mi s-a părut ciudat să scriem o piesă despre una dintre relațiile Elei, am realizat că într-o relație sănătoasă există un stadiu unde legătura se aprofundează și poți împărtăși deschis, cu celălalt, întreg trecutul tău, asumându-ni-le, cu bune și rele și luând-o împreună de la capăt, cu încredere.

Am înțeles împreună că nu trebuie să ne fie rușine că, la un moment dat, am fost vulnerabili, pentru că asta înseamnă că suntem oameni. Dacă faptul că suntem deschiși și sinceri transpare din muzica noastră, ajutând fie și o singură persoană, atunci înseamnă că am făcut ce trebuie”, spune Solo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here