Acasă Revista Presei

PSD cere ajutorul maneliștilor | Nicolae Guță a lansat un clip pro PSD & Dragnea

1101
nicolae guță manea pro psd & dragnea

PSD recurge la toate resursele pentru a-și convinge electoratul în campania electorală. Manelistul Nicolae Guță a fost convins să se alăture acestei propagande.

PSD aruncă în campania electorală maneliștii. Nicolae Guță dedică o manea PSD, despre care spune că e „cel mai tare partid posibil”, scrie Digi24.

Videoclipul a fost postat sâmbătă seară pe canalul de YouTube „Manele TV” care precizează că este o „melodie facuta la comandă pentru Partidul Social Democrat”.

În videoclip, apare în prim-plan Nicolae Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitingurile și întrunirile PSD, în care se văd mulți oameni și lideri ai PSD.

Comentariile negative nu au întârziat să apară. Peste 2 500 comentarii au fost postate la clip. De la înjurături până la comentarii gen ”Nu stiu ce e mai jenant…ca Guta s-a facut de 💩…sau ca PSD isi face reclama cu manele…😂😂😂😂 Oare se poate mai jos de atat?

ACTUALIZARE 13.05.2019 – Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat şi conducătorului Liviu Dragnea a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea dreptului de autor, organizatorii festivalului Neversea fiind cei care au luat măsuri după ce imagini de la festival apăreau în clip fără ca ei să-şi fi dat acordul.

Citeste mai mult: adev.ro/prgnwh

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here