Acasă Sport

Gaz Metan învinge clar FC Voluntari | Goluri superbe

455
Gaz Metan întâlnește pe teren propriu Voluntari

Gaz Metan a învins clar FC Voluntari în ultima partidă a etapei intermediare din Play-Out.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Ionuț Larie, Andre Micael, Sorin Bușu, Luis Aurelio, Fofana Boubacar, Antoni Ivanov, Darius Olaru, David Caiado și Mario Rondon.

FC Voluntari a început în formula Bojidar Mitrev, Robert Hodorogea, Ionuț Balaur, Igor Armaș, Alexandru Vlad, Alexandru Răuță, Mihai Căpățână, Ion Gheorghe, Gabriel Deac, Doru Popadiuc și Alexandru Tudorie.

MINUTUL 20 MARE OCAZIE VOLUNTARI | Contraatac al oaspeților, Tudorie l-a deschis bine în față pe Ion Gheorghe iar acesta a intrat în careu și singur cu portarul a șutat direct în Pleșca. VEZI RATAREA LUI ION GHEORGHE!

MINUTUL 32 GOL GAZ METAN | Faza a plecat de la Olaru, la 30 de metri de poartă, i-a pasat lui Luis Aurelio, acesta a trimis pe dreapta la Vali Crețu iar ultimul a centrat de unde Caiado, din plonjon, cu capul, a trimis la colțul lung. Mingea a lovit bara și a intrat în plasă. VEZI GOLUL!

MINUTUL 33 OCAZIE GAZ METAN | Olaru a profitat de o gafă uluitoare a lui Mitrev, care a dat o pasă slabă spre un coechipier, a intrat în careu, dar în loc să șuteze a preferat o pasă în lateral de unde un jucător de la Voluntari a respins in-extremis. VEZI OCAZIA LUI OLARU!

CITEȘTE: Incertitudine la Gaz Metan | Dacă pleacă antrenorul, pleacă și președintele

MINUTUL 67 PENALTY PENTRU GAZ METAN | Olaru a pătruns pe stânga în careul de 16 metri unde Hodorogea l-a faultat clar, VEZI ACȚIUNEA, iar arbitrul a indicat fără ezitare punctul de la 11 metri. Mario Rondon a executat sigur și a ridicat scorul la 2-0. VEZI GOLUL LUI RONDON!

MINUTUL 81 RATARE URIAȘĂ GAZ METAN | Acțiune pe partea dreaptă a Gazului, de unde Mailat centrează perfect, dar Yazalde, intat în locul lui Rondon, trimite pe lângă poartă din 6 metri.

MINUTUL 87 GOL GAZ METAN | Acțiune colectivă a Gazului, mingea ajunge la Yazalde care-l deschide scurt pe Darius Olaru în careul de 16 metri, a urmat o preluare perfectă și un șut în colțul lung, fără speranță pentru portarul oaspeților. VEZI GOLUL LUI OLARU!

MINUTUL 92 GOL GAZ METAN | Lovitură liberă superb executată de Ely Fernandes, de la 18 metri lateral stânga, în vinclul porții lui Mitrev care este nevoit să scoată încă o dată mingea din plasă. VEZI GOLUL LUI ELY!

FINAL DE PARTIDĂ, GAZ METAN – FC VOLUNTARI 4:0

Actualizare declarații Edi Iordănescu și Cristiano Bergodi


Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here