Acasă Sport

SUNTEM MÂNDRI DE VOI | Gaz Metan învinge Sibiul cu 4:1

658
Gaz Metan are derby cu hermannstadt

Gaz Metan a câștigat clar derby-ul cu FC Hermannstadt în prima etapă din returul play-out-ului.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Ionuț Larie, Marius Constantin, Sorin Bușu, Antoni Ivanov, Luis Aurelio, Fofana Boubacar, David Caiado, Darius Olaru și Mario Rondon.

FC Hermannstadt a început în formula Cătălin Căbuz, Alexandru Mățel, Nemanja Mijuskovic, Alexandru Dandea, Daniel Tătar, Răzvan Dîlbea, Daniel Offenbacher, Petrișor Petrescu, Filip Jazvic, Ștefan Blănaru și Juvhel Tsoumou.

MINUTUL 25 GOL GAZ METAN: Mario Rondon deschide scorul pentru Gazu, după ce l-a executat pe portarul oaspeților, Căbuz, cu o lovitură de cap din cinci metri, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de Ivanov. (VEZI GOLUL AICI)

MINUTUL 67 GOL GAZ METAN: Sebastian Mailat este faultat la marginea careului de 16m (VEZI FAULTUL), de Mijuskovic, însă arbitrul întâlnirii, George Rădulescu vede infracțiunea în careu și acordă lovitură de la 11m pentru Gazu. Mario Rondon execută perfect și ridică scorul la 2-0. (VEZI GOLUL)

MINUTUL 70 GOL GAZ METAN: David Caiado execută pefect o lovitură liberă de la aproximativ 20m și îl învinge pe Căbuz.(VEZI GOLUL)

MINUTUL 72 GOL GAZ METAN: Contraatac școală a Gazului purtat pe partea dreaptă, de unde Crețu centrează perfect și Mario Rondon înscrie cu capul, ca la antrenament. Este al treilea gol semnat de atacantul venezuelean în această partidă.(VEZI GOLUL)

MINUTUL 89 GOL HERMANNSTADT: Arbitrul Rădulescu mai face o gafă și vede un henț inexistent la Crețu (VEZI FAZA), în careul de 16m, iar Dîlbea execută perfect lovitura și înscrie golul de onoare al sibienilor. (VEZI GOLUL)

SCOR FINAL 4:1 după o evoluție solidă a lui Gaz Metan.

Declarații Edi Iordănescu și Vasile Miriuță


Articolul precedentDe ce a ales Răzvan Pleșca să continue la Gaz Metan |Apel pentru suporteri
Articolul următorFemeie însărcinată rănită în urma unui accident de circulație | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.