Acasă Sport

Primul eșec în play-out | Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Dinamo

182
Gaz Metan a fost învinsă în deplasare

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Dinamo cu scorul de 2-0.

După șapte victorii și un rezultat de egalitate, a venit și primul eșec pentru alb-negrii. Gaz Metan a fost învinsă de Dinamo prin dubla semnată de italianul Mattia Montini, însă rămâne pe primul loc în play-out, la un punct în fața formației lui Mircea Rednic.

Dinamo a avut prima ocazie a partidei disputate vineri seara în minutul 6 atunci când Deian Sorescu a ajuns în poziție de unu la unu cu Răzvan Pleșca, a șutat, dar portarul Gazului Metan a reușit să respingă. Peste patru minute, lovitura liberă bătută de Caiado a fost reținută de Mandanda. În minutul 17, Mamoutou N’Diaye a marcat cu o lovitură de cap, dar golul a fost anulat corect pentru o poziție de off-side. De partea cealaltă, în minutul 27 gaziștii nu au reușit să profite de o învălmășeală în careul advers, iar repriza s-a încheiat în cele din urmă cu scor alb.

La cinci minute de la reluarea jocului, Mandanda a reținut cu emoții șutul lui Mario Rondon. Dinamo a reușit să deschidă scorul în minutul 55, atunci când Mattia Montini a rămas singur cu Răzvan Pleșca și a reușit să înscrie cu un șut pe lângă acesta.

VEZI golul de 1-0

În minutul 72, Yazalde Gomes nu a găsit cadrul porții din câțiva metri, iar peste alte cinci minute șutul lui Sebastian Mailat din careul de 16 metri a fost reținut de portarul lui Dinamo. Același Montini a dus apoi scorul la 2-0 cu o lovitură de cap bine plasată din mijlocul careului de 16 metri.

VEZI golul de 2-0

În minutul 84, șutul lui Ely Fernandes dintr- lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri a trecut peste poartă, iar peste un minut Mandanda a respins în corner șutul lui Valentin Crețu de la circa 15 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here