Acasă Nova TV

Fațada Policlinicii municipale va fi reabilitată | Lucrări finalizate la ginecologie

485
Fațada Policlinicii municipale

Fațada clădirii Policlinicii municipale va fi complet reabilitată.

Spitalul Municipal Mediaș va primi suma de 1 milion de lei de la bugetul local, iar jumătate din aceasta va fi folosită pentru lucrările necesare în exteriorul policlinicii. Zilele trecute, au fost finalizate lucrările la Secția de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Municipal.

Consiliul Local Mediaș a aprobat în această săptămână în cadrul unei ședințe extraordinare, suplimentarea bugetului cu banii de la Consiliul Județean Sibiu. Cea mai mare parte din aceștia vor merge către investiții, iar 1 milion de lei va fi direcționat către Spitalul Municipal.

O mare parte din fațada Policlinicii municipale nu a fost reabilitată niciodată, astfel că lucrările care vor demara în viitorul apropiat sunt foarte necesare, după ce până acum s-a reabilitat partea interioară, au fost schimbate  ușile și ferestrele, iar instalațiile de încălzire și iluminat au fost înlocuite.

Zilele trecute au fost finalizate lucrările la Secția de Obstetrică – Ginecologie, care este acum una etalon pentru unitatea medicală medieșeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here