Acasă Nova TV

Doi bărbați fără permis depistați la volan în Mediaș

716
tâlhărie tineri din copșa mică și hosman

Doi bărbați fără permis au fost depistați la volan pe raza municipiului Mediaș.

Marți seara în jurul orei 19:00, în municipiul Mediaș, pe strada Aurel Vlaicu, polițiștii rutieri au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține dreptul de a conduce.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. De asemenea, pe numele proprietarului autoturismului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea în noaptea de marți spre miercuri în jurul orei 02:00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost depistat un alt șofer aflat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Harghita, pe numele căruia s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here