Acasă Nova TV

Medieșeancă de 18 ani fără permis și cu 0,52 alcoolemie a provocat o tamponare pe Mărășești

2091

O medieșeancă de 18 ani fără permis și cu 0,52 alcoolemie, a provocat o tamponare pe strada Mărășești.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 2:15. În timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești, într-o curbă la dreapta, tânăra în vârstă de 18 ani a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma impactului, a rezultat doar avarierea celor două autovehicule

Polițiștii medieșeni au constat că tânăra aflată la volan nu deține permis de conducere. De asemenea, aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,52% miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

„Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. De asemenea, pe numele proprietarului autoturismului, un medieșean în vârstă de 21 ani, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă acest drept” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here