Acasă Nova TV

Incendiu simulat la Primăria Mediaș, angajații evacuați | VIDEO

257
Incendiu simulat

Un incendiu a cuprins clădirea Primăriei Mediaș, iar toți angajații au fost evacuați.

Aceasta a fost tema unui exercițiu pentru situații de urgență, desfășurat luni în jurul amiezii la sediul municipalității din Piața Corneliu Coposu.

Clădirea Primăriei Mediașa fost evacuată în totalitate datorită unui exercițiu pentru situații de urgență, mai exact simularea intervenției în cazul unui incendiu. La ora 11:50 s-a dat alarma de incendiu și a început evacuarea tuturor angajaților.

În scurt timp la fața locului au intervenit mai multe autospeciale ale pompierilor, inclusiv autoscara pentru salvări de la înălțime. Conform scenariului, mai multe persoane au fost surprinse de flăcări la etajele superioare, astfel că s-a intervenit pentru salvarea lor.

La exercițiu au luat parte și mai mulți alpiniști voluntari de la Clubul Polaris Mediaș, iar doi angajați ai primăriei au fost coborâți pe frânghie cu ajutorul unei tiroliene.

Scopul exercițiului a fost antrenarea și verificarea modului de răspuns a personalului municipalității dar și a forțelor de sprijin în cazul unei situații de urgență.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here