Acasă Sibiu

Accident mortal | Pieton lovit de un tir și târât 400 metri

1538
Accident pe DN 14 între Brateiu și Ațel

Un pieton a fost lovit de un tir și târât aproximativ 400 metri.

Luni seara în jurul orei 22:00, pe DN 7, în localitatea Boița, șoferul unui ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 m, și-a continuat deplasarea, după care pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, o persoană de sex masculin care încă nu a fost identificată. Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22:40, pe A1, în zona kilometrului 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului tir, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here