Acasă Nova TV

Mediașul s-a alăturat Campaniei România Vrea Autostrăzi | VIDEO

1754
România Vrea Autostrăzi

Municipiul Mediaș s-a alăturat Campaniei România Vrea Autostrăzi.

Vineri după-amiază, timp de 15 minute, în mai multe puncte din oraș, șoferii au oprit autoturismele pe avarii și s-au solidarizat cu românii care au făcut același lucru, la inițiativa antreprenorului Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit în mod simbolic primul și singurul) metru de autostradă în Moldova.

Printre cei care s-au alăturat Campaniei România Vrea Autostrăzi, s-a numărat interpretul de muzică populară Costel Popa. Vineri între orele 15:00 și 15:15, acesta a protestat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș.

Mai mulți șoferi s-au solidarizat acțiunii și au oprit pe dreapta pentru un sfert de oră. Proteste similare au avut loc în toată Transilvania, de la Sibiu, la Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și alte orașe.

În municipiul Mediaș mai multe societăți și-au întrerupt activitatea timp de un sfert de oră, sau au sprijinit această acțiune de protest. Printre ele s-au numărat Deocon, Jysk, Agențiile de Turism Hai Tai, Paralela 45 și Calatoreste cu Radu by Holiday Leader, Contrast Publicitate, Tractări Mediaș și altele.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here