Acasă Nova TV

Gaz Metan are 4 jucători convocați la echipele naționale

486
jucători convocați

Gaz Metan are 4 jucători convocați la echipele naționale în pauza competițională din Liga întâi.

Este vorba despre mijocașii Darius Olaru, Nasser Chamed și Fofana Boubacar, respectiv portarul David Andrei Cristea.

Mijlocașul Darius Olaru a fost convocat de Selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională de tineret, care va disputa două jocuri amicale în Spania. România U21 va întâlni pe 21 martie, Spania U21, iar pe 25 martie, Danemarca U20.

Portarul David Andrei Cristea a fost convocat la naționala U19, alături de care va participa la Turul de elită, premergător Campionatului European de anul viitor. Naționala României a fost repartizată în Grupa 1 și va întâlni Irlanda, Rusia și Azerbaidjan, pe 20, 23 și 26 martie. Partidele se vor desfășura în Rusia, în zona Krasnodar/Soci.

Mijlocașul Nasser Chamed a fost convocat din nou la naționala Insulelor Comore. Aceasta va juca în deplasare la Yaounde, în compania echipei Camerunului. Partida programată în data de 23 martie, contează pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

Mijlocașul Fofana Boubacar a fost convocat la naționala Guineei care va juca în deplasare cu Republica Centrafricană. Partida contând de asemenea pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni va avea loc în data 24 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here