Acasă Nova TV

Concurs de fotografie Apa și noi pentru liceenii din Mediaș

192
7 bani în plus pe factura de apă canal

Liceenii din Mediaș sunt invitați să ia parte la un concurs de fotografie.

Compania „Apa Târnavei Mari” sărbătorește și anul acesta Ziua Mondială a Apei – 22 martie, prin organizarea mai multor evenimente tematice, iar unul dintre ele este un concurs de fotografie, cu premii, adresat liceenilor din Mediaș.

Pentru celebrarea apei în acest an, United Nations Water (UN-Water) a propus sloganul „Apă pentru toți”, iar în acest context operatorul regional „Apa Târnavei Mari” le adresează liceenilor medieșeni invitația de participa la un concurs de fotografie denumit „Apa și noi”.

Elevii au posibilitatea să-și înscrie fotografiile la concurs pe adresa de mail concurs@apatarnavei.ro până în data de 20.03.2019 – inclusiv, ulterior, dintre fotografiile înscrise în concurs fiind alese 3, care vor fi premiate după cum urmează: premiul I – 300 de lei, premiul II – 200 de lei și premiul III – 100 de lei.

Potrivit regulamentului de concurs, fiecare participant va înscrie în concurs două fotografii, alb-negru sau color, realizate în Mediaș, care să se încadreze în tematica „Apa și noi”. Fotografiile desemnate câștigătoare vor fi printate și expuse la sediul companiei Apa Târnavei Mari, iar autorii acestora vor fi anunțați despre ora şi locul unde se vor decerna premiile. Pentru toate detaliile legate de concurs, condiții de înscriere și date tehnice, vă rugăm să consultați Regulamentul concursului, aflat pe pagina de Internet a companiei, www.apatarnavei.ro, secțiunea Anunțuri/Comunicate de presă.  

Ziua Mondială a Apei este un bun prilej pentru a aduce încă odată în atenție importanța acestei resurse, precum și eforturile care se fac pentru ca la robinetele consumatorilor să ajungă o apă de calitate, iar mai departe, eforturile pentru ca apa ce se reîntoarce în natură să nu afecteze mediul înconjurător.      

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here