Acasă Nova TV

Activitate dedicată Zilei Jandarmeriei Române la Mediaș

228

Joi a avut loc la Mediaș o activitate dedicată Zilei Jandarmeriei Române.

Anul acesta, în data de 3 Aprilie, se vor împlini 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Premergător acestei zile, Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a organizat în Piața Corneliu Coposu din municipiul Mediaș o serie de activități pentru copii.

,,Seria activităților a cuprins prezentarea materialelor și a tehnicii din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică precum și a celor montane, dar și plimbări cu ATV-ul. Copiii au fost foarte activi, receptivi și interesați de informațiile primite iar la final s-au arătat foarte încântați de plimbarea cu ATV-ul.

Activitățile organizate au scopul de a oferi copiilor oportunitatea de a cunoaște detalii cu privire la activitatea jandarmilor, tehnica și materialele din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică precum și a structurilor montane, însă nu în ultimul rând de a-i încuraja să adopte un comportament corect și civilizat în societate” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.