Acasă Nova TV

Tineri din Copșa Mică și Hosman reținuți pentru tâlhărie

1814
tâlhărie tineri din copșa mică și hosman
Joi 10 ianuarie polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Sibiu au prins și au reținut patru tineri din Copșa Mică și Hosman, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 3 ianuarie a.c., doi sibieni au reclamat poliției faptul că, în jurul orei trei respectiv patru, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor. Este vorba despre trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani și țigări.

Ca urmare a investigațiilor derulate de către polițiștii sibieni, la data de 10 ianuarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea a patru tineri, cu vârsta de 20, respectiv 17 ani (trei dintre ei), domiciliați în localitățile Hosman și Copșa Mică.

În cadrul cercetărilor defășurate, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a două dintre persoanele în cauză. În localitatea Hosman au fost recuperate toate bunurile reclamate ca sustrase.

Cei patru tineri au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță. Ei vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Foto Arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here