Acasă Nova TV

Meditur a scumpit biletele și abonamentele | Explicația societății

1818
Meditur a scumpit

Meditur a scumpit biletele și abonamentele.

Meditur a majorat titlurile de călătorie începând cu data de 1 ianuarie. Astfel, un bilet cu două călătorii costă 4 lei în în loc de 3 lei, iar un abonament pe toate liniile 45 în loc de 42 lei. Majorarea se datorează creșterii prețurilor la utilități, scumpirii energiei electrice, a RCA-ului, a pieselor de schimb și creșterea ratei inflației.

De la începutul acestui an, medieșenii trebuie să scoată cu 50 bani în plus pentru o călătorie cu mijloacele de transport în comun ale societății Meditur. Astfel, prețul unui bilet cu 2 călătorii este acum 4 lei, iar un abonament pe toate liniile valabil o lună a crescut și el cu 3 lei.

Conducerea societății spune că ultima majorare care i-a vizat direct pe medieșeni datează din anul 2013 și că Meditur era unul dintre puținii operatori care mai prestau serviciul cu tarife atât de scăzute, majoritatea practicând prețuri actualizate la costurile specifice pieței economice actuale.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Serios, e ieftin? pai tot 2 lei e biletul pt o calatorie si in SB, CT, CJ sau BV si 1,3 lei in Bucuresti, dar acolo ai diostante mari, multe statii, in Medias 5-6 statii!! nu merita, sincer!!

    Mutati-va cu totii din acel orasel, ahideti in alte orase sa vedeti oportunitati exista! In troleele din Medias, numai pensionari, plini de boli, tusec, trag vanturi acolo, oribil!! Haideti in Sb sau Cj si simtiti diferenta, plin de studenti, parfumati, curati, prea putini pensionari, si aia foarte putini!!

    Nu merita sa platesti Mediturului acei 2 lei/ calatorie, doar daca ploua sau ger, in rest pe jos, ca orasul e mic, si ajungi repede in orice parte a oraselului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here