Acasă Revista Presei

Crima de la Mediaș | Protest cu sânge, cuțite și fotografia lui Tudor Toader

4559

Vopsea, cuţite şi fotografii format A4 cu Tudorel Toader, aceasta a fost recuzita cu care patru cetăţeni au protestat, luni, în faţa Ministerului Justiţiei, scrie Digi24.ro

Cei patru protestatari, printre care se numără Sandu Matei şi Cristian Dide, doi dintre veteranii protestelor din Piaţa Victoriei, au atras atenţia într-un mod inedit asupra efectelor pe care le are Legea recursului compensatoriu.

Gestul acestora vine după ce un tânăr a fost ucis la Mediaş de un criminal eliberat mai devreme, în baza acestei legi. O lege faţă de care ministrul Tudorel Toader a luat distanţă inclusiv în cursul zilei de luni, deşi responsabilitatea sa în ceea ce priveşte evoluţia actului normativ, de la proiect până la adoptare, nu este deloc una neînsemnată.

După crima de la Mediaş, poliţia a reţinut trei suspecţi acuzaţi că au omorât un tânăr în faţa unui bar. Doi dintre ei au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu, cel de-al treilea fiind, de asemenea, recidivist, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu. 

Articol complet: Digi24

Foto: g4media.ro

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Bai excroci de polizai luavas romania in pula sa voi iau de criminali c’è santeti nici nu stii legea si esti politai poate o iau astia pe Mata la pula si copii tii omoara unde tii onoarea ta de corupt bulangiilor uitativa in europa nu Sant crimele care is in romania ordinarilor pazeste poporul roman de aia esti platit fute oas pe Mata nu pazi corupti cacatilor multumestei lu dumnezeu ca nu a fost copilu tau in locul lu ala de 25 de ani . In America 100 de ani primea puscarie bulangiului de la omorat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here