Acasă Sport

Carlos Fortes trece la FCSB și nu în Serie B

379
carlos fortes debutează cu gol la gaz metan

Gigi Becali a anunțat luni seară că s-a înțeles cu Gaz Metan Mediaș pentru transferul atacantului portughez Carlos Fortes, 23 de ani, care vine sub formă de împrumut.

Dat de presa de la București ca plecat sigur în Serie B, Carlos Fortes va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Mihai Teja la FCSB.

Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, a confirmat înțelegerea dintre FCSB și Gaz Metan pentru GSP.RO: ”Este adevărat, am ajuns la un acord pentru un împrumut până în vară cu opțiunea unui transfer definitiv. Vom primi o sumă de bani și pentru împrumut. Am ales să păstrăm și 10% dintr-un viitor transfer. Dacă jucătorul se va înțelege cu FCSB, marți va intra în cantonamentul echipei”.

Gigi Becali a confirmat luni seara la Digi Sport împrumutul lui Fortes.

I-am spus lui Teja că-i fac toate poftele și-i aduc ce jucători vrea. Mi-a spus să mai luăm în atacant că poate vând pe cineva. Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme.

Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”.

Sursa gsp.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here