Acasă Revista Presei

Alegeri Prezidențiale 2019 | Iohannis candidează pentru un nou mandat

402
alegeri prezidențiale 2019

Klaus Iohannis a declarat vineri că va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidenţiale programate pe sfârșitul acestui an.

Tot în 2019 pe lângă prezidențiale, în luna Mai, sunt programate alegerile europarlamentare.

„… este foarte important să participăm la aceste alegeri. Cu cât mai mulţi alegători se prezintă la aceste alegeri, cu atât mai clar va fi rezultatul. La sfârşitul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez ce am mai spus, voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte„, a spus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Președintele este optimist în ceea ce priveşte candidatura sa pentru un nou mandat și a declarat că nu se teme de niciun contracandidat. Iohannis este susţinut de PNL în cursa pentru prezidenţiale. În perioada următoare se vor purta discuții pentru o susţinere mai mare.

„… sunt foarte optimist. Nu mă tem de niciun contracandidat. Nu mă tem niciodată de contracandidaţi. Alegerile sunt alegeri. Cine doreşte să obţină un mandat trebuie să se prezinte în postura de candidat. Eu mă voi prezenta şi sunt optimist, da! (…) însă importantă este susţinerea românilor„, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Alegerile prezidențiale din România se vor desfășura în Noiembrie sau Decembrie 2019. Decizia de a candida pentru un nou mandat a fost anunțată în premieră anul trecut la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.