Acasă Sibiu

Accident cu 5 răniți, șoferul vinovat a fugit pe câmp |Foto&Video

2669
cu 5 răniți

Sâmbătă seara a avut loc un accident soldat cu 5 răniți pe Drumul Județean 106B, la ieșrea de pe A1 spre Ocna Sibiului.

Șoferul unui autoturism condus spre aeroport a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane, condus regulamentar spre Ocna Sibiului.

Imediat după impact, șoferul autoturismului a abandonat mașina și a fugit pe câmp. În prezent se fac verificari în vederea identificării acestuia.

În microbuz se aflau 11 pasageri plus șoferul. În urma accidentului, 5 persoane au fost rănite. Este vorba de 2 femei de 44 și 45 ani, un bărbat de 50 ani și 2 băieți de 15 și 16 ani, toți leziuni minore, au fost transportați la spital.

Foto: Facebook|INFO TRAFIC jud. SIBIU

ACTUALIZARE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter, a declarat că şoferul a fost găsit azi-noapte, într-un bar din localitatea Slimnic.

Bărbatul are 34 de ani, iar în momentul în care a fost prins rezultatul testării alcoolscopice indica 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpa, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here