Acasă Nova TV

Preșcolarii de la Grădinița Bucuria Copiilor au colindat la Catedrala ortodoxă | Foto

843

Preșcolarii de la Grădinița Bucuria Copiilor au colindat la Catedrala ortodoxă.

Bunul și darnicul Moș Nicolae nu i-a uitat nici anul acesta pe micuții preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit Bucuria Copiilor Mediaș, prin grija Directorul Peter Izabella Hajnalka.

Aceștia au dorit să-i mulțumească anul acesta moșului într-un mod deosebit, prin participarea la Sfânta liturghie care a avut loc cu ocazia sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae la Catedrala ortodoxă Mediaș, cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril.

Aici, la sfârșitul Sfintei liturghii, micuții îndrumați de către educatoarele Floca Teodora, Stroia Rodica, Nagy Irina, Bleahu Bianca, Nemeș Doina, au interpretat un buchet de colinde prin care se vestește apropiata sărbătoare a nașterii pruncului Iisus.

Osteneala lor a fost răsplătită de către părintele protopop Găban Ovidiu Ioan prin oferirea de dulciuri, de care copiii se bucură întotdeauna. Acțiunea se încadrează în Parteneriatul încheiat între Biserica cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril și Grădinița cu Program Prelungit Bucuria Copiilor Mediaș.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here