Acasă Nova TV

VIDEO 1 Decembrie la Mediaș | Parada Militară pe strada Mihai Eminescu

1688
1 Decembrie la Mediaș

Interes deosebit al medieșenilor pentru manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri în municipiul Mediaș. Cel mai așteptat moment al zilei de 1 Decembrie la Mediaș a fost Parada Militară.

Medieșenii, cu steaguri în mână sau tricolor pe piept, au participat în număr impresionant sâmbătă la manifestările organizate de Primăria Mediaș cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Evenimentele s-au derulat în Piața Primăriei și pentru prima oară pe strada Mihai Eminescu, acolo unde s-a desfășurat defilarea unităților militare.

Au prezentat onorul în fața autorităților locale, județene, a oaspeților din Republica Moldova și a medieșenilor prezenți: UM 01810 Mediaș, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, Studenții Academiei Forțelor Terestre Sibiu, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Sibiu, Poliția Locală Mediaș și Cavaleriști ai Regimentului 4 Roșiori.

Pe parcursul defilării de 1 Decembrie la Mediaș au survolat cerul orașului, elicoptere Puma și avioane MIG Lancer de la Baza Aeriană Câmpia Turzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here