Acasă Nova TV

Vremea se răcește accentuat de Joi | Prognoza pentru Transilvania și Mediaș

594
prognoza meteo Vremea se răcește accentuat

Vremea se răcește accentuat în România pe finalul săptămânii. Temperaturile vor scădea și cu 25 grade, ajungând, în unele regiuni, la -15 grade Celsius. În Transilvania și Moldova, temperaturile vor scădea de la 10 la -15 grade Celsius, în decurs de doar câteva zile.

Ultima zi din luna noiembrie va fi cea mai friguroasă, iar mercurul din termometre va scădea în aproape toată țara sub 0 grade Celsius. Vremea se mai încălzește după 1 decembrie, dar temperaturile vor rămâne coborâte, în jurul pragului de îngheț. De asemenea, revin ploile, lapovița și ninsorile pe aproape tot teritoriul țării, anunță Digi24.

Prognoza meteo 26 noiembrie – 9 decembrie pentru Transilvania

Media regională a temperaturilor maxime va marca o scădere treptată de la 10 grade, în prima zi, până la -2 grade în data de 30 noiembrie, apoi va crește ușor spre 2…4 grade. Regimul termic nocturn va scădea accentuat, de la minime de 4 grade la începutul intervalului, până la valori sub limita de ger, în medie de -15…-14 grade.

Ulterior acestei date, temperaturile minime vor crește spre o medie de -4…-2 grade. Vor fi precipitații, local moderate cantitativ, în perioadele 26 – 29 noiembrie și între 03 și 09 decembrie.

Prognoza meteo 28 noiembrie – 5 decembrie pentru Mediaș

Vremea se va răci începând cu noaptea de miercuri spre joi, astfel că în cursul zilei de joi ne așteptăm la temperaturi minime în jurul valorii de -5 grade celsius. Frigul se va accentua în ultima zi din noiembrie și pe 1 Decembrie, atunci cînd prognoza prevede vreme frumoasă cu temperaturi minime în jurul valorii de -7 grade celsius.

Începând de duminică, 2 decembrie, vremea se va încălzi iar maximele zilei vor oscila în jurul valorii de 6-7 grade până marți. Marți și Miercuri (4-5 decembrie) revin ploile iar maximele vor scădea până în jurul valorii de 4 grade celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.