Acasă Nova TV

Locatarii garsonierelor de pe Tineretului vor fi mutați în zona Baia de nisip

3738

Primăria Mediaș a cumpărat două terenuri pe strada Baia de Nisip, unde vor fi construite două blocuri de locuințe sociale.

Finanțarea achiziției și ulterior construirea imobilelor va fi făcută din fonduri europene, în cadrul unui proiect în valoare de 7 milioane de Euro, câștigat de către municipiul Mediaș. 

Consilierii locali medieșeni au votat în cadrul unei ședințe extraordinare un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării unor imobile-teren situate în intravilanul Municipiului Mediaș, pe strada Baia de Nisip fără număr. În această locație se vor contrui două blocuri de locuințe sociale, unde vor fi mutați apoi locatarii garsonierelor 3 și 5 de pe strada Tineretului. 

La sfârșitul anului trecut, Mediașul a câștigat un proiect cu finanțare europeană intitulat „Strategia de dezvoltare locală a zonelor urbane marginalizate de pe raza municipiului Mediaș”. În cadrul acestuia orașul va beneficia de fonduri nerambursabile în domeniul educației, ocupării forței de muncă, dezvoltării furnizării de servicii sociale, combaterea discriminării, infrastructura de locuire, sănătate, amenajarea spațiilor ubane degradate ale comunității defavorizate, dar și modernizarea spațiilor publice urbane.

Articolul precedentMEDIAȘ 120 | Memorialul Elisabeta Deliman la șah a avut circa 60 de participanți
Articolul următorCâteva sute de persoane și-au testat miercuri gratuit glicemia | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.