Acasă Sibiu

Un autocar cu 58 persoane la bord a luat foc pe DN1 județul Sibiu

873
Un autocar cu 58 persoane la bord a luat foc pe DN1 județul Sibiu

Un autocar cu 58 persoane la bord a luat foc pe DN 1 în județul Sibiu. Evenimentul s-a petrecut în localitatea Bradu, la 24km de Sibiu.

Pompierii sibieni au intervenit de urgență cu o autospecială, la Bradu, pe DN1 județul Sibiu, pentru a stinge incendiul care a izbucnit la compartimentul motor al autocarului. Din fericire, oamenii au reușit să iasă. În autocar erau 58 persoane, respectiv șoferul și 57 pasageri. La fața locului a fost trimis și un echipaj Smurd, a anunțat cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Reprezentanții IPJ SIbiu au anunțat că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au solicitat ca toți călătorii să fie adăpostiți în școala din Bradu până la sosirea din Brașov a altui autocar care să-i preia și să-i transporte la destinație.

La rândul lor, cei de la ISU Sibiu au precizat că focul a fost localizat la scurt timp, iar acesta nu s-a extins. „Cauza probabilă – un scurt circuit la instalația electrică. Nu a fost nevoie de asistență medicală”, a transmis Cristina Criveanu, purtător de cuvânt a instituției.

Foto: sibiu100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.