Acasă Nova TV

FOTO 69 elevi din Mediaș și Richiș premiați cu o excursie la Zoo de ATE Dianthus

315
Cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Asociația Dianthus a organizat un concurs de creație (eseuri și desene) adresat elevilor din școlile generale din Mediaș și împrejurimi.

La concurs au participat 69 de elevi de la școlile din Mediaș și din Richiș, care au prezentat desene și eseuri foarte creative. Membrii asociației au hotărât premierea tuturor cu o excursie la grădina zoologica din Târgu Mureș. pentru a putea vedea pe viu animalele ingrijite în acest loc. Cele două excursii au avut loc în 27 și 30 Octombrie.

Evenimentul face parte din proiectul „Calendarul Verde” și este implementat de asociația Dianthus, cu sprijinul Romgaz. Următorul eveniment din acest proiect va avea loc de Ziua Internațională a Muntelui, in luna Decembrie 2018.

La fiecare eveniment din calendarul ecologic am reușit să aducem în atenția celor mici și a familiilor acestora, probleme de mediu sau am promovat anumite deprinderi ecologiste. Ne bucurăm că le-am putut muta atenția și creativitatea către natura, către mediu și sport. Felicităm participanții, le mulțumim doamnelor profesoare coordonatoare, care pun zilnic suflet in munca lor cu cei mici.

Mulțumim Romgaz și Muzeul Gazelor Naturale pentru sprijinul acordat în implementarea acestor evenimente, felicitări celor mici pentru creativitatea cu care ne-au uimit și nu în ultimul rând mulțumim doamnelor profesoare pentru implicare„, a declarat Feri Teglas, coordonator proiect și președinte ATE Dianthus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.